IP-telefoni forefindes i dag i forskellige miljøvarianter.

Hosted VoIP er en omkostningsbevidst og driftssikker løsning - alt efter leverandøren, naturligvis.... Alternativet dertil er selv at have en såkaldt PBX-server installeret. Det lyder omfattende og dyrt - men er det er ikke nødvendigvis tilfældet.

F.eks. kan 3CX-løsningen installeres på en allerede installeret Windows pc/server. 3CX-platformen er særdeles anerkendt og modnet, således at driftssikkerheden og ydelsen er i blandt markedets bedste PBX-løsninger! 3CX har høstet flere priser og stor anerkendelse på globalt plan, og er en meget overset løsning her i landet.

 

                       http://www.3cx.com/general/images/new/cta/cta01.png

TPX.dk har erfaring med 3CX-systemet siden version 3.1 - fra omkring 2005. Dagens seneste publicerede version hedder version 10 og 11. 3CX kan naturligvis integreres i et MS Exchange / Outlook-miljø. Læs mere om 3CX her.

Vurderes det at have egen PBX at være for omfattende ifht. antal brugere, foreligger der et uformelt samarbejde med IP Nordic.

IP Nordic er særdeles erfaren i leverance af hosted IP-telefoni. Her følger nogle repræsentative links, der fortæller lidt mere:

ipnordic

http://www.youtube.com/watch?v=LuGqmbKu1Mw

http://www.youtube.com/watch?v=Qd1SQkeoSFQ