Er et trådløst netværk forventeligt så driftsikkert og forbindelses-stabilt som et regulært kabelført lokalnetværk (LAN)?
Kan man som virksomhed bero forretningskritiske IT-services på sit trådløse netværk? .... Svaret er - til begge spørgsmål - et klart men betinget JA.
Forudsætningerne for at ovenstående kan honoreres er ret få men dog væsentlige:
  • Der skal sikres at det trådløse miljø fungere uforstyrret af interferens.
  • Dækningskvaliteten skal være ensartet, særligt når N-teknologi praktiseres.
  • Ydelsen på det trådløse system skal være tæt på brugeroplevelsen på det kabelførte netværk.
  • WLAN-klienter bør kunne færdes på hele det trådløse dækningsområde, uanfægtet af skiftet mellem samarbejdende baser (Access Points). Også når der skal opretholdes stabil forbindelse til eks. databaser - og VoIP-samtaler skal kunne fastholdes.
Der findes en lang række producenter, der i mere eller mindre vellykket grad imødekommer ovenstående. TPX.dk servicerer Cisco, HP, Zyxel og andre lignende controller-baserede løsninger. Der tilbydes diagnosticering af problembehæftede trådløse netværk, og ligeså udarbejdelse af løsningsforslag dertil. Primært opererer TPX.dk med salg og installation af EXTRICOM Wireless LAN Solutions, der erfaringsmæssigt indfrier samtlige ovenstående krav. Extricom er i Skandinavien særdeles overset, men har dog i andre dele af Europa vundet bedre indpas. Extricom benytter en patentbeskyttet teknologi, der adskiller sig betragteligt ifht. andre gængse velkendte producenter. Bl.a. honorerer en Extricom-løsning markedets absolut laveste TCO-faktor. Extricom-løsninger beviser sit værd i form af ydelse, driftsikkerhed, skalérbarhed og lette administration. Endvidere undgås en lang række planlægningsmæssige og installationsmæssige problemer - alene i kraft af Extricoms tekniske arkitektur. Dette er samtidig også årsagen til at en Extricom-løsning kan leveres i sammenhæng med en særdeles fordelagtig serviceaftale for kunden!
Få en basal introduktion i Extricom-teknologien her.
 
 
 
(Følg med på siden, eller send en forespørgsel...)
 
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.